Vraag nu uw offerte aan!

 
ID-sat is dé specialist op het gebied van digitale kabeltelevisie, internetvoorzieningen en camerabewaking.
Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij centraal. Tevens hebben wij een breed leveringspakket met alles op het gebied van communicatie en infrastructuur voor recreatie ondernemingen.
 

Het laatste nieuws

7 maart 2019

KPN Digitenne

KPN Digitenne De KPN Digitenne omzetting is in sommige provincies al gedaan. Momenteel worden in Zeeland stapsgewijze de smartcards uitgeschakeld. Eind...
Read More
12 april 2018

Zekatel/Delta is definitief gestopt met analoge televisie

Zekatel/Delta is definitief gestopt met analoge televisie De Delta wijzigt In de nacht van 9 op 10 oktober het TV...
Read More
12 april 2018

Nieuwe satelliet provider voor Nederland: Joyne

Nieuwe satelliet provider voor Nederland: Joyne Joyne is een nieuwe provider die verschillende zenderpakketten met de Nederlandse (commerciële) zenders aanbiedt...
Read More
 

Heeft u een storing?

Meld het hier en wij helpen u zo snel mogelijk!

 
Product uitgelicht: IP camera’s

IP camera’s kunnen met utp-netwerk bekabeling direct aan het netwerk worden aangesloten. Dit maakt het mogelijk om ze zowel binnen het netwerk als via internet (over de hele wereld) te zien op pc, tablet of smartphone. De videobeelden bekijkt u via uw browser of app. Opname vindt plaats d.m.v. Windows software of harddisk recorder met zeer veel mogelijkheden.

Door de introductie van de megapixel generatie is de beeldkwaliteit enorm: zo kan een 2 megapixel camera al 4 analoge camera’s vervangen. De nieuwste 4 en 6 MP HVEC camera’s leveren nog betere prestaties.