Kopstations

ID-Sat levert alle merken (analoge) en digitale headends.

Met de Duitse fabrikant Polytron werken wij ook samen voor een aantal producten, specifiek voor de Nederlandse markt. Zo introduceerde Polytron in 2016 een nieuw digitaal headend, aansluitend bij het universele kopstation: het PCU851 Universal Compact Digitaal FTA headend.

Met behulp van dit headend kunnen 20-100 (gratis te ontvangen) satelliet zenders worden toegvoegd aan uw digitale installatie. Hierdoor kunt u het aanbod Duits-, Engels- of Franstalige zenders eenvoudig en voordelig uitbreiden. Dit maakt dit headend zowel interessant als aanvulling op bestaande digitale installaties als aanvulling op het digitale signaal van uw TV provider.

Alle Polytron digitale headends zijn als enige geschikt voor zowel SD/HD satelliet. Hierdoor kan zeer flexibele een breder zenderaanbod worden aangeboden tegen lagere kosten. De digitale norm aan de uitgang universeel instelbaar op DVB-c of DVB-t.

Als introductie aanbieding bieden wij installatie van PCU 8510 aan voor: € 1995,- (op basis van aanwezige antenne of schotel)

Deze unit is te combineren met ons standaard universele PCU 4000 kopstation, geschikt voor de Nederlandse (commerciële) zenders van Canal Digitaal.

NPO1 HD
SBS6
Net5 HD
NPO2 HD
RTL7 HD
Één HD
NPO3 HD
RTL8 HD
Canvas HD
RTL4 HD
Veronica HD
Discovery Channel
RTL5 HD
Disney Xd HD
Fox