Ticketing

TOMBACAT usermanager; Eenvoudig gebruikers beheer voor Wandy hotspots.
De Tombacat User Manager is speciaal ontwikkeld om het gebruikersbeheer voor Wandy systemen eenvoudiger te maken en enkele nieuwe opties toe te voegen. Het standaard prepaid systeem van onze Wandy hotspots laat enkel het intellen van de gebruiksduur van een ticket toe. Dus met een prepaid ticket van 10 uur kan met bv 10 keer 1 uur toegang krijgen, maar hier is geen einddatum aan verbonden.

Tombacat maakt het mogelijk om een einddatum aan een ticket te geven. Hierdoor wordt het doorgeven van tickets verhinderd, het voorkomt ongeoorloofd gebruik en zorgt ervoor dat de gebruikers database up to date en opgeschoond blijft. Tevens is het mogelijk om een afwijkende begindatum op te geven en meerdere gebruikersprofielen (verschillende up/download snelheden) te gebruiken. Ook is het mogelijk om tickets met kortere gebruiksduur (15 min – 4 uur) te maken.

Enkele kenmerken:
  • eenvoudig toegangstickets aanmaken op basis van (gekozen) naam en wachtwoord;
  • automatisch uitprinten van de toegangsgegevens op stickers of kaartjes;
  • meerdere profielen tbv up/download snelheid selecteerbaar;
  • genereren van meerdere gebruikersstickers als batch (in 1 keer meerdere verschillende stickers of kaartjes uitprinten). kaartjes krijgen een ingangs- en verloopdatum. Bv Bij een houdbaarheidstermijn (op basis van een ingangs- en verloopdatum) van een week werkt na 1 week het abonnement niet meer, ongeacht hoeveel gebruik ervan is gemaakt. Dit voorkomt het doorgeven van toegangsgegevens naar nieuwe gasten;
  • alle registratie handelingen in 1 eenvoudig scherm, door iedereen te bedienen;
  • geschikt voor Windows XP of hoger;
  • registratie van uw internetgebruikers in een toegankelijke data-base (sinds 2006 verplicht).