Vraag nu uw offerte aan!

 
ID-sat is dé specialist op het gebied van digitale kabeltelevisie, internetvoorzieningen en camerabewaking.
Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij centraal. Tevens hebben wij een breed leveringspakket met alles op het gebied van communicatie en infrastructuur voor recreatie ondernemingen.
 

Het laatste nieuws

14 januari 2020

IP Camera’s omzetten naar een TV kanaal

IP Camera's omzetten naar een TV kanaal Met de polytron IP Modulator HDI 2 multi kunnen IP camera's worden omgezet...
Read More
10 juni 2019

Nieuw bij ID-sat: Glasvezel lastechniek

Nieuw bij ID-sat: Glasvezel lastechniek ID-sat houdt zich al jaren bezig met het ontwerpen van netwerken. Maar vanaf nu lassen...
Read More
23 maart 2019

Voordelige, eenvoudige Handmeter DVB-c en DVB-t

Compacte handmeter voor digitale TV Met deze handmeter kan je de sterkte en kwaliteit van digitale TV signalen meten. Hierdoor...
Read More
 

Heeft u een storing?

Meld het hier en wij helpen u zo snel mogelijk!

 
Product uitgelicht: IP camera’s

IP camera’s kunnen met utp-netwerk bekabeling direct aan het netwerk worden aangesloten. Dit maakt het mogelijk om ze zowel binnen het netwerk als via internet (over de hele wereld) te zien op pc, tablet of smartphone. De videobeelden bekijkt u via uw browser of app. Opname vindt plaats d.m.v. Windows software of harddisk recorder met zeer veel mogelijkheden.

Door de introductie van de megapixel generatie is de beeldkwaliteit enorm: zo kan een 2 megapixel camera al 4 analoge camera’s vervangen. De nieuwste 4 en 6 MP HVEC camera’s leveren nog betere prestaties.